Céginformációk

A tisztító családi vállalkozásként indult 15 éve. Célunk volt, és ma is az, hogy a Fertő parton az EU normáknak már akkor is megfelelő, és természetesen azóta is így működő Bőr- és Vegytisztító üzemet hozzunk létre.

Rendkívül fontos számunkra a minőség és vendégeink elégedettsége, ezért és vendégkörünk bővítése érdekében folyamatosan figyeljük és haladunk a technológiai változásokkal. Közvetlen kapcsolatban állunk a Suede-Life európai képviseletével is, amelynek segítségével a legfrissebb újdonságokat és technológiákat tudjuk alkalmazni. Szakmai továbbképzéseken és más információs csatornákon keresztül fejlesztjük magunkat és technológiánkat. A megye szinte minden városában jelen vagyunk.

Az átvevőhelyeken, és a központi, fertődi ruhatisztítóban is hozzáértő szakemberek veszik át a ruhaneműket, ahol igény szerint tájékoztatást is adnak.

Az évek során az alaptevékenységünket (ruhatisztítás) tovább bővítettük (szőnyegtisztítás, bőrbútorok tisztítása, stb.), hogy vendégeinknek egyre több szolgáltatást biztosítsunk.

Fontos számunkra a minőség, az elégedettség és számunkra pozitív visszajelzés az, ha szolgáltatásaink igénybe vétele után, Önt is az elégedett ügyfeleink között tarthatjuk számon.

Bőr- és Vegytisztító Bt. © 2010
9431 Fertőd, Fő utca 28.
99/370-017; 70/615-95-56
Készítette:
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás