Ruhatisztítás, vegytisztítás

Mi a ruhatisztítás/vegytisztíás?

Egy olyan környezetbarát tisztítási technológia, amely zártrendszerű gépekben történik, ahol speciális oldószer segítségével tisztítjuk ki a különböző anyagösszetételű és minőségű ruhaneműket úgy, hogy azok szerkezete, tartása nem változik, megtartják eredeti formájukat.

Mit tisztíthatunk a ruhatisztítóban/vegytisztítóban?

Minden olyan felsőruházati terméket (pl.: zakó, nadrág, szoknya, kabát, estélyi-, alkalmi- és báli ruhák, elsőáldozási- és menyasszonyi ruhák, különleges figyelmet igénylő, nagy értékű ruhanemű, gyapjútakaró, stb...), amelyek a ruhaneműkbe varrt, ún. textil-kresz szerint ruhatisztítást/vegytisztítást igényelnek. A textil-kresz ruhatisztítást/vegytisztítást javasol, ha „P” vagy „A” látható rajta. (Textil-kresz: kis címke, a ruha kezelésével kapcsolatos információk találhatók rajta, jelek formájában)

Ha a textil-kresz valamilyen oknál fogva nem található a ruhaneműben, az átvevőhelyeken dolgozó szakemberek eldöntik az anyagösszetétel és minőség alapján, hogy az adott darab tisztítható-e ruhatisztítóban/vegytisztítóban. Kérjük minden esetben győződjön meg a textil-kresz segítségével a javasolt tisztítási fajtáról, ugyanis az „otthoni csodaszerek”, gyakran többet ártanak a ruhának, mint használnak.

Hol és hogyan történik a ruhák átvétele, kiadása?

A ruhatisztítás átvétele, a központi, fertődi ruhatisztítón kívül, Győr-Moson-Sopron megye több városában is megoldott, időt és pénzt takarítva meg ezzel kedves vendégeinknek. A ruhanemű ruhatisztítóba/vegytisztítóba, vagy az adott átvevőhelyre való beadásakor alaposan átnézzük egyenként a darabokat, különös figyelmet szentelve a foltoknak, amelyeket az átvételi jegyen is - a vásárló adatain valamint a vállalási időn kívül – feltüntetünk. A vállalási idő normál ruhanemű esetében néhány nap, de extra igény szerint 3 órán belül is elkészítjük azt.

A kitisztított ruhanemű vasalását, a környéken egyedülálló, nagynyomású zárt gőzkabinban, formatartó vasalással végezzük. Ezzel a speciális eljárással felfrissítjük minden ruhaanyag szövetszerkezetét, amivel együtt végül tökéletes formát vesz fel. Kérésre az otthon kimosott ruháját is kivasaljuk!

A ruhaneműt gondos minőség-ellenőrzés után speciális drótfogason, igényesen lefóliázva adjuk ki Önnek.

Bőr- és Vegytisztító Bt. © 2010
9431 Fertőd, Fő utca 28.
99/370-017; 70/615-95-56
Készítette:
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás