Szőnyegtisztítás mélymosásos technológiával

A szőnyegek anyagtól és típustól, illetve vastagságtól függően vegyileg vagy ún. mélymosásos technológiával tisztíthatók. Különféle gép, kézi, sőt perzsaszőnyegek is rendkívül eredményesen és látványosan tisztíthatók ezzel az eljárással.

A technológia lényege, hogy a szőnyegek szétválogatása után minden darab gépi porolón halad át, majd ezután következik a speciális, mélymosásos hengerfejes szőnyegtisztító-gépekkel. A szőnyegek szárítása légkamrában történik, ahol közben az esetleges atkátalanítás is végbe megy a magas hőmérséklet és a páratartalom csökkentésének hatása által. A megszáradt, kész szőnyegeket újra átvizsgáljuk, és a feltekerés, kiadás előtt egy utolsó porolósoron megy keresztül.

Manapság ugyan rendkívül elterjedt az otthon használható, „látványos változást ígérő” szőnyegtisztító berendezések, ám ezek csak ún. felületi tisztítást végeznek, a por, atka és egyéb szennyedződések viszont változatlanul benne marad, nem beszélve a napokig tartó száradási időről és az ehhez társuló kellemetlen szagokról.

Ezért ha szőnyegéről van szó, a kellemetlenségek elkerülése végett, időmegtakarítás és nem utolsó sorban a minőségi szolgáltatás miatt válassza a NETTclean, speciális mélymosásos rendszerét, ahol a szőnyeget igény szerint akár háztól-házig is szállítjuk.

Bőr- és Vegytisztító Bt. © 2010
9431 Fertőd, Fő utca 28.
99/370-017; 70/615-95-56
Készítette:
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás