Bőrbútor-tisztítás, festés és színfelújítás Suede-Life technológiával

A modern technológiával előállított és kezelt, valamint a már korosabb, de jó minőségű bőrbútorokhoz fejlesztett ki a Suede-Life egy komplett technológiát. Az egyszerűbb otthoni tisztításon, bőrápoláson kívül nem érdemes tovább „kísérletezni” velük. Ezt a feladatot bízza szakemberre!

Előtte

Utána

A megyében csak a NETTclean Tisztító rendelkezik a tisztítás, színfelújítás és festés komplett Suede-Life technológiájával. Mivel a bőrbútor általában nehezen mozgatható, ezért szolgáltatásunkhoz hozzátartozik, hogy személyesen, telefonon vagy akár e-mailben egyeztetett időpontban a helyszínen vizsgáljuk meg az Ön bőrbútorát. A bútor állapotának és minőségének megfelelően megállapítjuk, hogy melyek azok az eljárások, amelyek szükségesek ahhoz, hogy bőrbútorát ismét, szinte „újjá varázsoljuk”.

Természetesen vannak olyan bútorok (kisebb méretűek, könnyebben mozgathatók és hozzáférhetők), amelyeket a helyszínen, otthonában is meg tudunk tisztítani, ám általában házól-házig szállítással, megbeszélt határidővel teljesítjük azt.

Bőrbútorok tisztítása Suede-Life bőrtisztítási rendszerrel

Kíméletes, és rendkívül jó minőségű tisztítási technológia, amelytől bútora szinte „életre kel”. Tisztítás után speciális bőrápolót használunk, amellyel bútora élettartama hosszan tartó, minősége kiváló lesz.

Színfelújítás Suede-Life technológiával

A kevésbé elhasználódott bőrbútor visszakapja jellegét és tapintását eredeti állapotának megfelelően úgy, hogy nem kell újrafestést alkalmazni, ennek ellenére mégis ragyogóan ápolt és újszerű lesz.

Bőrbútorok festése Suede-Life technológiával

Azokat a bőrbútorokat ajánlott újrafestetni, amelyeken a tisztítás során sok kopás, folt maradt hátra. Ezzel a speciális módszerrel több, nagyon vékony rétegben fedjük le a bőrt, ami által szinte visszanyeri eredeti állapotát. A bőr a kezelés során megkapja mindazon természetes anyagokat, amelyeket a használat során veszített, és valósággal „megelevenedik” a bútor, remélhetőleg ezzel sok örömet és további kellemes pihenést biztosítva Önnek.

Válassza a Suede-Life bőrápolási rendszert!

Bőr- és Vegytisztító Bt. © 2010
9431 Fertőd, Fő utca 28.
99/370-017; 70/615-95-56
Készítette:
Feki Webstudio @ 2010 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás